دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ - ساعت ۱۶:۲۵

غصه اصلی فاطمه تنهاییِ علی بود، و همین غصه فاطمه را کُشت!

مراسم عزاداری شب سوم ایام فاطمیه سوم(به روایت 95روز) در هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام) قم یکشنبه 2 آذر 1404 با سخنرانی حجت الاسلام حاج احمد پناهیان در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

مواجهه حضرت زهرا سلام الله علیها با بدترین امت تاریخ!

وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَنْ يَنْقَلِبْ عَلَى عَقِبَيْهِ فَلَنْ يَضُرَّ اللَّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللَّهُ الشَّاكِرِينَ(ال عمران 144). خداوند می فرماید محمد نیست مگر رسول و فرستاده من، و قبل از او هم انبیاء و رسولانی آمدند. اگر او از دنیا برود یا کشته شود، شما می خواهید به گذشته خود برگردید؟ اگر به گذشته خود برگردید، هیچ ضرری به خدا نمی زنید؛ خداوند پاداش کسانیکه شکر نعمت پیغمبرش را به جا بیاورند خواهد داد. اگر امت پیغمبر خیانت کرد، کسانیکه خیانت نمی کنند به اجر خود می رسند. کأنّ خدای متعال در این آیه ماجرای بعد از شهادت پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله و خیانت امت را پیش بینی کرده.

پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله فرمود: ما اُوذِيَ أحدٌ مِثْلَ ما اُوذِيتُ في اللّه. هیچ پیغمبری مثل من در انجام رسالتش اذیت نشد. حضرت زهرا سلام الله علیها در این ایام در شکوه ها و ناله هایش نزد قبر رسول خدا صلی الله علیه و آله عرضه داشت: و الکَمدُ قاتِلی. این غصه ها دارد مرا می کُشد. فرمود من از شما بدتر امتی سراغ ندارم. مگر امت اسلام امت برتر نیست؟ بله، اما بشرطی که پای اسلام بماند. اگر پای اسلام نماند، به همان میزان بدترین امت است.

بلافاصله بعد از شهادت پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله انصار سراغ سعد بن عباده ی بیمار و کهنسال رفتند تا او را جانشین رسول خدا صلی الله علیه و آله کنند. گفتند اگر دیر بجنبیم، مهاجر خلافت را بدست می گیرند. آن طرف هم خلیفه دوم به اولی گفت کفن و دفن پیامبر را رها کن، انصار خلیفه تعیین کردند! باید برویم؛ اگر دیر بجنبیم خلافت را از دست می دهیم. مصیبت حضرت زهرا سلام الله علیها این است. فرمود هیچ امتی با پیامبرش این کار را نکرد که شما با پیامبرتان کردید.

 

غصه اصلی فاطمه سلام الله علیها تنهاییِ علی علیه السلام بود، و همین غصه فاطمه علیه السلام را کُشت!

مراقب باشیم با ناآگاهی، شریک جرم دشمنان اهلبیت نشویم!

امشب در رادیو معارف، خانم کارشناسی صحبت می کرد و می گفت «حضرت زهرا سلام الله علیها از شیوه اشک استفاده کرد برای اینکه پیامش را به مردم برساند». این چه حرفی است؟ یعنی حضرت زهرا سلام الله علیها با اشکش، احساسات مردم را تحریک کرد که آنها را بسمت خود جذب کند تا حرفش را بپذیرند؟ حضرت زهرا سلام الله علیها با اشک و سوز و آه، جان داد. انگار متوجه نیستیم، ما حضرت زهرا سلام الله علیها را در این مصیبت از دست دادیم. خود حضرت فرمود: و الکَمدُ قاتِلی. این مصیبت دارد مرا می کُشد. حضرت زهرا سلام الله علیها همانطور که به پدرش قول داده بود «لازِلْتُ مُقِرَّةً لَهُ ما عِشْتُ»، همانگونه هم تا آخرین نفس پای امر ولایت ایستاد. زندگی اش را در این راه داد. حضرت زهرا سلام الله علیها زندگیِ بودنِ با علی علیه السلام را فدای برافراختن پرچم حق علی علیه السلام کرد. زندگی با امیرالمومنین علیه السلام چقدر ارزشمند است؟ حضرت زهرا سلام الله علیها از این زندگی گذشت، بخاطر حق علی علیه السلام. حضرت زهرا سلام الله علیها در این راه قربانی شد.

کارشناس بعدی برنامه هم که آقایی بود، گفت «درسی که ما از حضرت زهرا سلام الله علیها و پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله می گیریم، این است که ببینیم یک دختر چقدر احترام پدرش را نگه می دارد؛ ما هم احترام پدرمان را نگهداریم». همین؟ این حق و درس حضرت زهراست که در شب شهادت ایشان ما باید به آن توجه کنیم؟ امام باقر علیه السلام فرمود: مَنْ لَمْ يَعْرِفْ سُوءَ مَا أَتَى إِلَيْنَا مِنْ ظُلْمِنَا وَ ذَهَابِ حَقِّنَا وَ مَا رَكِبَنَا بِهِ فَهُوَ شَرِيكُ مَنْ أَتَى إِلَيْنَا فِيمَا وُلِّينَا بِهِ. هرکس نسبت به ظلمی که به ما ائمه شد و آنچه بر ما گذشت ناآگاه باشد، با کسانیکه این ظلمها را نسبت به ما مرتکب شدند شریک است!

حضرت زهرا سلام الله علیها کنار قبر رسول الله صلی الله علیه و آله عرضه داشت: رُفِعت قوّتی و خانَنی جلدی و شمّت بی عدوّی و الکَمد قاِتلی. بقیتُ والِهه وَحیده و حیرانَه فَریدَه. از ضربه ها و کتک ها و شکسته شدن حرمتش چیزی به پدر نگفت؛ بلکه گفت: توان و رَمَق ندارم. می خواهم برای علی علیه السلام کار کنم، اما دیگر توانی در بدن ندارم. غصه دارد مرا می کُشد. تنها و حیران مانده ام. چرا علی علیه السلام باید فقط یک فاطمه داشته باشد؟ غصه اصلی فاطمه سلام الله علیها این تنهاییِ علی علیه السلام بود، و این غصه فاطمه علیه السلام را کُشت. لذا نیمه شب دعا کرد: اللَهم عَجِّل وَفاتی سَریعاً.

برخی مسئولین از سال 61 ال 67 اصرار بر مذاکره کردند؛ حضرت امام هفت سال مقاومت کرد؛ اما نهایتا آنها توانستند بین مسئولین اجماع ایجاد کنند، و حضرت امام را ناچار به پذیرش قطعنامه و نوشیدن جام زهر کنند. حضرت امام سال 65 فرمود همان صلحی که به امام حسن مجتبی سلام الله علیها تحمیل شد به من هم تحمیل می شود. این صلح از طرف مسئولین به حضرت امام تحمیل شد. حضرت امام فرمود جام زهر نوشیدم. این جام زهر امام را از ما گرفت. بعد از پذیرش قطعنامه، وقتی اغلب رزمندگان به شهرها برگشته بودند، دشمن بعثی و منافقین قطعنامه را نقض کردند و به خاک ما حمله کردند و تا جاده اهواز هم جلو آمدند.

 

فاطمه سلام الله علیها را یک امت کشتند، به دست عده ای منافق

دستور جمع آوری کتابهای فاطمیه از مدارس در دولت اصلاحات!

اغلب نمایشگاه های فاطمیه، فقط به دشمنی عده ای منافق با امیرالمومنین و صدیقه کبری علیهماالسلام می پردازند. گویا مسئله امیرالمومنین و فاطمه زهرا علیهماالسلام، فقط عده ای منافق بودند. کسی از جنایت امت حرف نمی زند، که امیرالمومنین علیه السلام درباره آنها فرمود: أيها الأمة التي خدعت فانخدعت و عرفت خديعة من خدعها. یک امت فریب خورد، و فهمید که فریب خورده. فاطمه زهرا سلام الله علیها سفارش کرد شبانه مرا دفن کن؛ نمی خواهم امتی که عهد خود با رسول الله صلی الله علیه و آله را شکسته در تشییع من حاضر شود. این امت بودند که به منافقین جرأت ارتکاب این جنایت را دادند. فاطمه سلام الله علیها را یک امت کشتند، به دست عده ای منافق. هنوز هم امت اسلام از زیارت قبر دختر رسول خدا صلی الله علیه و آله محروم است.

امیرالمومنین علیه السلام فرمود: فأكلتم رغدا، و ما عال فيكم عائل، و لا ظلم منكم مسلم و لا معاهد. اگر شما بدنبال ولایت بودید و کار را به علی می سپردید، اسلام حقیقت خود را نشان می داد. امروز می بینیم که مردم ما در انقلاب اسلامی چگونه با ایستادگی پای ولایت، ابرقدرتهای عالم را تسلیم خود کرده اند. خود امیرالمومنین علیه السلام فرمود: إنَّ في سلطانِ اللّه ِ عِصمَةً لأِمرِكُم. در جنگ 12روزه انسجام و اتحاد مردم و مسئولین، ما را در برابر دشمنان حفظ کرد. این اتحاد و انسجاد حول محور ولایت ایجاد شد، و ما را حفظ کرد. در فضای مجازی به هر بهانه ای، به رهبر معظم انقلاب حمله می کنند؛ مثل اراذل و اوباش صدر اسلام.

فرمود: و لكن سلكتم سبيل الظّلام. اما شما مسیر تاریکی و ظلمت را انتخاب کردید. فأظلمت عليكم دنياكم برحبها. دنیای شما تاریکی مفرط را بر شما مسلط کرد. و سدّت عليكم أبواب العلم. دربهای علم به روی شما بسته شد. فقلتم بأهوائكم. از روی هوا و هوس حرف زدید، نه از روی علم. و اختلفتم فى دينكم، فأفتيتم فى دين الله بغير علم. در دین فتنه کردید. رییس جمهور ایام اصلاحات به دروغ دم از توسعه سیاسی و آزادی بیان می زد. در بخشنامه آموزش و پرورش دستور داده بودند که چند کتاب را از مدارس حذف کنید: کتاب فاطمه الزهرا، شهادت مادرم زهرا افسانه نیست، شب های پیشاور، و دو کتاب دیگر. چرا بچه های ما نباید از زندگی زهرای مرضیه سلام الله علیها باخبر شوند؟ این چه آزادی بیان و توسعه سیاسی است؟! یک نفر از خاتمی بپرسد علت دشمنی تو با فاطمه زهرا سلام الله علیها چیست؟!

فرمود: و اتّبعتم الغواة فأغوتكم و تركتم الأئمّة فتركوكم. شما سراغ حیله گران و مکارها رفتید. ائمه را تنها گذاشتید، و آنها هم شما را تنها گذاشتند. فأصبحتم تحكمون بأهوائكم. امروز بر اساس هوا و میلتان حکم می کنید، نه بر اساس حکم خدا. این غصه ها بود که زهرای مرضیه سلام الله علیها را کُشت. روضه فاطمیه اینهاست.

 

نام

پست الکترونیک

* کد امنیتی

تصویر کد امنیتی

* نظر

دهه اول محرم
 
با سخنرانی حجت الاسلام
حاج احمد پـنــاهـیــان
زمان:
از جمعه ۶ تیر به مدت ۱۰ روز
ساعت ۱۶
مکان:
شبستان امام حرم مطهر
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است